Cu o gamă variată de culori, cu texturi și modele diferite, jaluzelele verticale propuse de S.C. Rollwing Design S.R.L. pentru diferitele persoane fizice și persoane juridice din Brăila, sunt cele mai ieftine și calitative de pe piața de aici. «Rulouri Brăila», siteul societății comerciale Rollwing Design SRL, vă propune să alegeți jaluzele verticale pentru locuința dumneavoastră (apartament, casă sau vilă) sau pentru sediul instituției pe care o conduceți (clădire de birouri, spațiu comercial sau instituție de stat din administrația publică locală ori descentralizată).

Jaluzele verticale se folosesc din ce în ce mai mult în diferite încăperi, cum ar fi: dormitoare, living roomuri, camere de zi, sufragerii, bucătării sau balcoane (închise cu ferestre termopan din PVC). În clădirile în care societățile comerciale își desfășoară activitatea se folosesc în vitrine, ca perete despărțitor, perete decorativ, la ghișee, când nu există activitate cu publicul, sau pentru a asigura intimitatea personalului și discreția.

Pe timp de vară, se folosesc jaluzele verticale pentru a feri încăperea și oamenii de aici de lumina directă, când soarele este arzător și se încinge orice suprafață de pe care razele sale o ating.

«Rulouri Braila» vă invită să alegeți un model de jaluzele verticale care vi se potrivește.