Rolete textile sunt aduse de S.C. Rollwing Design S.R.L. de la diferiți producători din Uniunea Europeană, inclusiv producători români, iar calitatea materialelor este desăvârșită. Acest lucru asigură viabilitatea acestor rolete textile comercializate de noi și rezistența lor în timp. Materialele sunt rezistente la fum, la spălare și au o suprafață care nu permită ușoara încorporare a petelor. Fie că aveți un copil sau mai mulți care se joacă și ating roletele textile cu stiloul, cu un creion sau cu fructe, ele rezistă, iar petele nu ajung în profunzime, datorită stratului de apret special conceput, care protejează. În cazul acelor rolete textile din matase sau țesături asemănătoare, naturale ori artificiale, ele au calitatea de a rezista la pete.

Rolete textile se aplică de obicei pe ferestre sau uși și vitrine din tâmplărie pvc, aluminiu sau lemn stratificat ori se montează de personalul nostru pe perete sau tavan, în funcție de necesitățile fiecărui client în parte.

În afară de materialele ce împiedică pătrunderea în cameră a luminii, mai avem materiale textile semitransparente și black-out. Puteți alege dintre sistemul simplu PREMIERE și sistemul casetat COLETTE.

Primul sistem, numit PREMIERE, este de fapt o roletă de foarte mici dimensiuni; aceasta neavând casetă proprie în care să fie rulată. Ea este acționată manual, cu un lănțișor de dimensiuni mici, delicat. Sistemul PREMIERE se poate monta pe tavat sau pe tâmplărie. Oferă camerei un aspect plăcut.

Sistemul COLETTE, al doilea, cuprinde în plus o casetă ce acoperă stofa sau materialul textil rulat în interior și ghidajul. Sistemul COLETTE se poate monta pe fereastra de termopan, lemn sau PVC, de tavan sau de perete, imediat deasupra ferestrei.

Rulouri Braila vă invită să vă alegeți rolete textile, diferite modele, de la sediul instituției noastre, aflat în Calea Călărașilor 313, Bloc. B2 parter